Boerententen

BOERENTENT

Er lekker even tussenuit! Dat kan in één van onze Boerententen. De tent (4 pers.) is compleet ingericht. Voorzien van een tweepersoons bed en 1 stapelbed (Dekens en kussens aanwezig). Een sfeervol ingerichte tent staat geheel tot uw beschikking. Voorzien van gasfornuis, Senseo koffiezetapparaat en een waterkoker. Bij aankomst krijgt u van ons een bolderwagen waarmee u de bagage naar de tent kunt brengen. Op het kampeerterrein zijn auto’s niet toegestaan. Het enige wat u mee hoeft te nemen is uw bagage.

Boerentent
Boerenkeuken

De tent is de perfecte combinatie van kamperen en comfort.

Actief bezig zijn op de boerderij of lekker chillen. Het kan allemaal bij ’t Heerdje.

 

 

’s Morgens voor het ontbijt zelf een vers eitje bij de kip ophalen. Maar ook ’s avonds lekker genieten bij een kampvuurtje met de ondergaande zon. Of gewoon lekker luieren met een goed boek. Alles draait om genieten. Ooit wel eens verse melk van de koe gedronken? Of boerenkaas gegeten? Een stal uitgemest? Paard gereden? Of in een kano gezeten?

Kom het ontdekken, beleven en vooral heerlijk genieten bij ’t Heerdje. Een bijzondere overnachting die onvergetelijk zal zijn.

Geen zin om beddengoed en linnenpakket mee te nemen? Geen zorgen, dan maken wij het bed voor u op bij aankomst. Ook een ontbijtje met verse broodjes bestaat tot de mogelijkheden.

GENIETEN VAN HET BOERENLEVEN!